Beställ prover

Beställ dina produktprover kostnadsfritt

Fyll i formuläret nedan så skickar vi varuprover gratis. Är du osäker på vilka produkter som kan passa dina behov kontakta oss gärna direkt per telefon så hjälper vi dig på bästa vis.


Axotan AB

Helsingborg
Tel: 042-22 28 14
Epost: kundservice(@)axotan.se

leva med stomi

Kundservice

Hur fungerar det med varuprov?

Fyll i dina uppgifter och välj dina prover i formuläret nedanför. Vi har anpassat formuläret för att i största möjliga mån kunna säkerställa att du får rätt stomiprodukter anpassat efter dina behov. Efter att vi tagit emot din beställning så kommer vi att kontakta dig för att säkerställa att uppgifter och val av produktprover är rätt innan vi skickar din beställning. Vi ringer då från 042 – 22 28 14 och har du frågor eller funderingar, tveka inte på att ringa till oss innan, under eller efter din beställning!

STOMIPÅSAR MED KONVEXA PLATTOR

För dig som vill beställa och prova ett konvext bandage för första gången, så ber vi dig kontakta din stomiterapeut eller ansvarig sjuksköterska i första hand. Ni hittar telefonnummer till närmaste mottagning här!

Beställ prover

Beställ dina gratisprover på stomipåsar här!


Varumärken

Våra varumärken

Våra produkter står för kvalitet och god funktion och vi är noga vilka leverantörer vi samarbetar med både inom sårvård och stomi, allt för att skapa den bästa upplevelsen för våra kunder.