Kontakta oss

Vi vill se personer med stomi leva livet fullt ut!

Vårdpersonal och personer med stomi som möter våra produkter varje dag, bidrar med ovärderlig information för hur vi tillsammans kan utveckla stomivården. Alla möten och kontakter som bidrar till att personer med stomi kan leva livet fullt ut är viktiga möten för oss. Hur kan vi hjälpa dig?


Axotan AB

Helsingborg
Tel: 042-22 28 14
Epost: kundservice(@)axotan.se

leva med stomi

Kontaktformulär

Dela dina åsikter och funderingar med oss!

Har du frågor eller funderingar gällande din stomipåse, dina stomitillbehör eller andra saker som berör din stomi, hör gärna av dig via formuläret nedan så ska vi försöka hjälpa dig efter bästa förmåga.


Samarbetspartners

Leverantörer

Våra produkter står för kvalitet och mycket god funktion och vi är noga vilka produkter och leverantörer vi arbetar med både inom sårvård och stomi, allt för att skapa den bästa upplevelsen för våra slutanvändare.

Welland Medical Ltd – Axotan är exklusiv distributör i Sverige för produkter tillverkade av det brittiska företaget Welland Medical, ett samarbete som inleddes 1991. Welland Medical är framgångsrikt och innovativt stomivårdsföretag. Företaget och dess produktion är baserat i Crawley, England.

Hansen Protection AS – Sedan år 2013 är Axotan också exklusiv distributör för ett norskt bolag som heter Hansen Protection. Hansen Protection är ett företag som utvecklar och tillverkar produkter i specialtextiler. Axotan ansvarar för distributionen av Hansen Protections gördlar i Sverige som är bl.a. avsedda för personer med stomi, även kallade stomibälte.

Global Health Technology AS – Hösten 2020 inledde Axotan ett samarbete med det norska bolaget Global Health Technology som är ett ungt företag som utvecklar innovativa produkter för stomi- och sårbehandling. Global Health Technology vann 2022 Social Care Premier Supplier Healthcare Award i England med motiveringen:

“Global Health Technology has an innovative approach to developing healthcare solutions to health
and social care. Their ground breaking wound care technology has had a real impact in the sector”
says the jury.”